Onze systemen

Noppenplaat Henco Floor

Noppenplaat

Dit is een vloerverwarmingsysteem waarbij de buis wordt gemonteerd in een voorgevormde noppenplaat. Het is een snel te plaatsen systeem waarvoor je geen speciale gereedschappen nodig hebt. Het belangrijkste is dat de je noppenplaat op een volledig vlakke ondergrond plaatst. Voorzie maximaal één extra isolatielaag onder de plaat.

Bekijk hier onze producten
Tacker Henco Floor

Het Tackersysteem

Bij dit vloerverwarmingsysteem bevestig je de buis met tackernagels. Het is een veelgebruikt systeem om grote oppervlakken te voorzien van vloerverwarming. Voor de installatie van de tackernagels gebruik je een bijbehorend tackerapparaat. Per meter buis gebruik je gemiddeld 3 tackernagels. De lengte van de tacker is afhankelijk van de onderliggende isolatiedikte.

Bekijk hier onze producten
Draadnetten Henco Floor

Het draadmatsysteem

Dit is een vloerverwarmingssysteem met draadmatten waar je de buis met bevestigingsclips of binddraad monteert. De draadmat is verkrijgbaar in rasterformaten van 10 cm x 10 cm en 15 cm x 15 cm.

Bekijk hier onze producten
U-profiel VLV

Het U-profielsysteem

Bij dit snel te plaatsen systeem monteert u de buis in een montageprofiel. U heeft geen speciale gereedschappen nodig. Zet het montageprofiel vast met bevestigingsnagels.

Bekijk hier onze producten
VLV droogsysteem foto

Het droogsysteem

Dit is een vloerverwarmingssysteem voor kleine opbouwhoogten. Het is een lichtgewicht systeem dat ideaal is voor plaatsen waar de dragende constructie minder sterk is (bijv. bij skeletbouw).

Bekijk hier onze producten
Reno12 foto

Het RENO12-systeem

Het RENO12 systeem is vooral geschikt bij een lage opbouwhoogte, bijvoorbeeld aanwezig tijdens renovatiewerken. Je monteert de buis in een voorgevormde plaat. Belangrijk is dat je de plaat op een volledig vlakke ondergrond plaatst.

Bekijk hier onze producten