Word jij onze nieuwe collega?

Electromechanisch Onderhoudstechnieker 2-ploegen

Belgium
Plant

Ben jij op elektrisch en mechanisch vlak sterk? Je bent op zoek naar een functie waarin jouw kennis gewaardeerd wordt? Dan is de functie van Elektromechanisch onderhoudstechnieker binnen Henco iets voor jou! 

Sales Representative Nord-Est de France

France
FR

Area Sales Manager Mid-West Finland

Finland
Nordics

As a Sales Rep at Henco you are responsible for the sale of Henco piping systems in your region. Are you the driven sales person passionate about technology who wants to work in an established company within the sector? Be sure to read on!

Engineering & Technology Manager

Belgium
Plant

Heb jij een sterke en brede technische kennis? Ben jij op zoek naar een functie waarin je leiding kan geven, maar ook projecten kan trekken? Dit alles op het gebied van engineering binnen een bedrijf? Dan ben jij de Manufacturing engineering manager die wij zoeken! 

Technisch administratief medewerker tekenafdeling

Belgium
Floor

Sales Representative Greece

Greece
Sales

Applicatiebeheerder D365 F&O

Belgium
IT

Voor de verdere groei van het bedrijf zijn we momenteel op zoek naar een applicatiebeheerder met een gedegen automatiseringskennis die het fijn vindt om in een dynamische omgeving te werken. Sta jij stevig in je schoenen en ben jij communicatief sterk?  Heb je ervaring met D365 F&O?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Außendienstmitarbeiter für Tirol/Vorarlberg und Schweiz

AT

Sales Representative West Hungary

Hungary
EAST

Waarom werken bij Henco?

Werken bij Henco is een zalig idee, maar dat kan zomaar iedereen roepen. We vroegen aan onze medewerkers om hun ervaring te delen. Ontdek hier wat onze medewerkers er zelf van zeggen. 

Geen openstaande vacature gevonden?

Solliciteer dan hier spontaan!

Stuur nog vandaag jouw CV en motivatiebrief via dit formulier.