Word jij onze nieuwe collega?

Product Manager

Marketing/ Product management
België

Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het productportfolio van het gamma leidingsystemen (buizen, koppelingen en toebehoren) en de ondersteuning ervan richting het salesteam, de klanten en prospecten waarbij je rapporteert aan de Marketing Directeur.

Credit controller

Finance
België

Als Credit controller sta je in voor het volledig beheer van klantenadministratie en inning van vorderingen. Je maakt deel uit van een dynamisch team van 4 en rapporteert aan de Financieel Directeur met divers takenpakket.

Office and fleet coördinator

HR
België

Als enthousiast, dynamisch en communicatief office and fleet coördinator zal je instaan voor het vlot verloop van onze receptie en het uitvoeren van bijkomende HR gerelateerde taken.

Process improvement manager

België
Finance

Als Process improvement manager begeleid je de verandering binnen Henco naar een efficiëntere en effectievere organisatie met optimale informatie- en communicatiestromen. Deze procesverbeteringen zijn ook gericht op het hertekenen van het functioneel en technisch IT landschap binnen Henco.

Procurement specialist

België
Aankoop

Als procurement specialist maak je deel uit van het Supply chain team en rapporteer je aan onze Supply Chain Director. Ontdek hier de vacature!

Customer service Ambassador

België
Commercieel

Als customer service ambassador treed je op als interne ambassadeur van je klanten waarbij je deel uitmaakt van het Customer service/Supply chain team en rapporteert aan onze Logistiek Manager. 

Regiomanager Henco Floor Midden - West NL

Internationaal
Commercieel

Voor de regio's Leiden, Den Haag, Rotterdam en Dordrecht zijn we op zoek naar een Regiomanager Henco Floor Midden - West NL. Ontdek hier de vacature.

Projectleider TPM

België
Productie

Als Projectleider TPM ben je de spilfiguur binnen Henco om de organisatie te ondersteunen in de evolutie naar World Class Manufacturing (WCM). Aangezien de basis reeds werd gelegd, draag je de verantwoordelijkheid over de omzetting van theorie naar praktijk. Implementatie van de verschillende tools, borging van nieuwe manier van werken en begeleiding staan centraal binnen jouw rol.

Senior Strategic Buyer

België
Aankoop

Als Strategic Buyer ben je verantwoordelijk voor het aankoopbeleid van de organisatie met focus op de aankoop van grondstoffen, verkoop goederen en technische middelen. Je bent eindverantwoordelijk van de aankoopafdeling die je op termijn verder zal uitbouwen.

Waarom werken bij Henco?

Werken bij Henco is een zalig idee, maar dat kan zomaar iedereen roepen. We vroegen aan onze medewerkers om hun ervaring te delen. Ontdek hier wat onze medewerkers er zelf van zeggen. 

Geen openstaande vacature gevonden?

Solliciteer dan hier spontaan!

Stuur nog vandaag jouw CV en motivatiebrief naar hr@henco.be