Word jij onze nieuwe collega?

Freelance HSE Manager

Veiligheid
België

Als freelance HSE Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige veiligheidsbeleid binnen de Henco site in Herentals. Je speelt een belangrijke rol in het continu top-of-mind houden van veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast beheer je ook overkoepelend de milieu- en omgevingsaspecten. Je maakt deel uit van het OMT (Operational Management Team).  Je rapporteert aan de Plant Director.

R&D Manager

Marketing/ Product management
België

Als R&D Manager is je functie tweeledig; enerzijds ben je verantwoordelijk voor je design bijdrage aan ontwikkelingsprojecten en zal je vaak gevraagd worden op te treden als een Project Manager en anderzijds zorg je voor de dagelijkse aansturing van het R&D team. Je vormt een zeer belangrijk contactpunt via dewelke andere departementen toegang vinden tot kennis en expertise op het gebied van Productontwikkeling.

Pricing specialist

Marketing/ Product management
België

Als pricing specialist is je takenpakket tweeledig; enerzijds zorg je voor bruikbare inzichten en aanbevelingen aan teamleden dankzij diepgaande analyses en een goed begrip van onze business en prijzen, anderzijds verzorg je ook gans het administratieve luik. Je rapporteert aan onze commercieel directeur en staat in voor een gevarieerd takenpakket.

Technisch administratief medewerker tekenafdeling

Werkvoorbereiding
België

Als technisch administratief medewerker van onze tekenafdeling binnen Henco Floor sta je in voor de werkvoorbereiding van onze tekenaars. Je maakt hierbij deel uit van het jong en dynamisch team met divers takenpakket.

Accountant / Credit controller

Finance
België

Als Accountant/Credit controller sta je in voor het volledig beheer van klantenadministratie en inning van vorderingen. Je maakt deel uit van een dynamisch team van 4 en rapporteert aan de Financieel Directeur met divers takenpakket.

Business process improvement manager

België
Finance

Als Business process improvement manager begeleid je de verandering binnen Henco naar een efficiëntere en effectievere organisatie met optimale informatie- en communicatiestromen. Deze procesverbeteringen zijn ook gericht op het hertekenen van het functioneel en technisch IT landschap binnen Henco.

Regiomanager Henco Systems Zuid West NL

Commercieel

Voor de regio's Brabant en Zeeland zijn we op zoek naar een Regiomanager Henco leidingsystemen Zuid NL. Ontdek hier de vacature.

Waarom werken bij Henco?

Werken bij Henco is een zalig idee, maar dat kan zomaar iedereen roepen. We vroegen aan onze medewerkers om hun ervaring te delen. Ontdek hier wat onze medewerkers er zelf van zeggen. 

Geen openstaande vacature gevonden?

Solliciteer dan hier spontaan!

Stuur nog vandaag jouw CV en motivatiebrief naar hr@henco.be