Word jij onze nieuwe collega?

Project manager floorheating

Netherlands
Sales

Ben jij een organisatorische duizendpoot met kennis van de installatiebranche en vloerverwarmingssystemen? Je woont in de regio Zuid Nederland? Mogelijk interesseert deze vacature jou! 

Voorraadbeheerder

Belgium
Supply Chain

Je hebt een logistieke achtergrond of opleiding? Je houdt van cijfers, analyses en projecten op te zetten? Dan is de functie van Voorraadbeheerder mogelijk iets voor jou! 

Business Unit Manager Nederland

Netherlands
Sales

Altijd al een commerciële job willen combineren met leidinggeven? Dan is Business Unit Manager voor Nederland misschien wel een functie voor jou. 

Pricing Specialist

Belgium
Pricing

Ben jij analytisch ingesteld, heb je een commerciële feeling en ben je graag administratief bezig? Je hebt een bachelor of masterdiploma in een economische richting? Dan spreekt de vacature van Pricing Specialist je mogelijk aan! 

Sales Representative Oost-Vlaanderen

Belgium
Sales

Technisch tekenaar Vloerverwarming

Belgium
Floor

Ben je in het bezit van een technisch diploma of beschik je over een gezonde dosis technisch inzicht?
Reeds (een eerste) ervaring met 2D tekenprogramma's? Dan ben jij de tekenaar die wij zoeken voor onze vloerverwarmingsprojecten! 

Process Engineer Extrusie

Belgium
Engineering

Ben je gedreven, technisch en communicatief? Klaar voor een interessante en gevarieerde functie in het hart van onze onderneming? Dan ben jij de process engineer die wij zoeken! 

Warehouse manager

Belgium
Warehouse

Kent de coördinatie van een geheel warehouse voor jou weinig geheimen? Je hebt de nodige skills om ons warehouse tot een hoger niveau te brengen? Dan kom ik graag met jou in contact! 

Product Manager

Belgium
Marketing/Product management/Pricing

Je bent als Product Manager opzoek naar een nieuwe uitdaging? Werken in een internationale technische omgeving zie je zitten? Proactief ondersteunen van interne- en externe partijen en productontwikkeling zijn helemaal jouw ding? Dan is dit een vacature voor jou!

Waarom werken bij Henco?

Werken bij Henco is een zalig idee, maar dat kan zomaar iedereen roepen. We vroegen aan onze medewerkers om hun ervaring te delen. Ontdek hier wat onze medewerkers er zelf van zeggen. 

Geen openstaande vacature gevonden?

Solliciteer dan hier spontaan!

Stuur nog vandaag jouw CV en motivatiebrief via dit formulier.