Word jij onze nieuwe collega?

Elektromechanieker 2 PL

Onderhoud
België

Als elektromechanieker sta je in voor het curatief onderhoud van ons divers machinepark op elektrische en mechanisch gebied. Bekijk de volledige vacature hier.

Technisch administratief medewerker tekenafdeling

Werkvoorbereiding
België

Als technisch administratief medewerker van onze tekenafdeling binnen Henco Floor sta je in voor de werkvoorbereiding van onze tekenaars. Je maakt hierbij deel uit van het jong en dynamisch team met divers takenpakket.

IT-helpdesk medewerker

IT
België

Als IT-Helpdesk medewerker heb je vanzelfsprekend een passie voor IT en ga je geen enkele uitdaging uit de weg. Hierbij hoort een gevarieerd takenpakket waarbij het ten dienste staan van onze medewerkers centraal staat.

Product Manager

Marketing/ Product management
België

Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het productportfolio van het gamma leidingsystemen (buizen, koppelingen en toebehoren) en de ondersteuning ervan richting het salesteam, de klanten en prospecten waarbij je rapporteert aan de Marketing Directeur.

Credit controller

Finance
België

Als Credit controller sta je in voor het volledig beheer van klantenadministratie en inning van vorderingen. Je maakt deel uit van een dynamisch team van 4 en rapporteert aan de Financieel Directeur met divers takenpakket.

Business process improvement manager

België
Finance

Als Business process improvement manager begeleid je de verandering binnen Henco naar een efficiëntere en effectievere organisatie met optimale informatie- en communicatiestromen. Deze procesverbeteringen zijn ook gericht op het hertekenen van het functioneel en technisch IT landschap binnen Henco.

Regiomanager Henco Systems Zuid West NL

Internationaal
Commercieel

Voor de regio's Brabant en Zeeland zijn we op zoek naar een Regiomanager Henco leidingsystemen Zuid NL. Ontdek hier de vacature.

Waarom werken bij Henco?

Werken bij Henco is een zalig idee, maar dat kan zomaar iedereen roepen. We vroegen aan onze medewerkers om hun ervaring te delen. Ontdek hier wat onze medewerkers er zelf van zeggen. 

Geen openstaande vacature gevonden?

Solliciteer dan hier spontaan!

Stuur nog vandaag jouw CV en motivatiebrief naar hr@henco.be