Word jij onze nieuwe collega?

Tekenaar vloerverwarming

België
Werkvoorbereiding

Ben je in het bezit van een technisch diploma of beschik je over een gezonde dosis technisch inzicht? Reeds (een eerste) ervaring met 2D tekenprogramma's? Dan ben jij de tekenaar die wij zoeken voor onze vloerverwarmingsprojecten!

HSE Manager

België
Veiligheid

Als HSE Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige veiligheidsbeleid binnen de Henco site in Herentals. Je speelt een belangrijke rol in het continu top-of-mind houden van veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast beheer je ook overkoepelend de milieu- en omgevingsaspecten. Je maakt deel uit van het OMT (Operational Management Team). 

Projectleider TPM

België
Productie

Als Projectleider TPM ben je de spilfiguur binnen Henco om de organisatie te ondersteunen in de evolutie naar World Class Manufacturing (WCM). Aangezien de basis reeds werd gelegd, draag je de verantwoordelijkheid over de omzetting van theorie naar praktijk. Implementatie van de verschillende tools, borging van nieuwe manier van werken en begeleiding staan centraal binnen jouw rol.

Senior Strategic Buyer

België
Aankoop

Als Strategic Buyer ben je verantwoordelijk voor het aankoopbeleid van de organisatie met focus op de aankoop van grondstoffen, verkoop goederen en technische middelen. Je bent eindverantwoordelijk van de aankoopafdeling die je op termijn verder zal uitbouwen.

Projectingenieur

België
Engineering

Ben jij industrieel ingenieur met specialisatie in elektriciteit en kom je volledig tot je recht binnen een dynamische productieomgeving? Hierbij zal je instaan voor een zeer gevarieerd takenpakket.

Supervisor Preventief Onderhoud

België
Onderhoud

De Supervisor Preventief Onderhoud zal instaan voor het opstarten en verder uitrollen van ons preventief onderhoudsteam. Gebruik makend van je technische kennis en analytisch denkvermogen weet je een goede inschatting te maken van het preventief onderhoudsplan dat je op de voet opvolgt en bijstuurt waar nodig.

Product Manager Henco Floor

België
Marketing/ Product management

Onze Product Manager heeft commerciële feeling en technische affiniteit met verantwoordelijkheid over het productportfolio binnen ons breed gamma aan technische producten en systemen waarbij je instaat voor een gevarieerd takenpakket.

Materials Manager

België

In de rol van Materials Manager ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie en (her-)inrichting van de logistieke processen, de invoer van nieuwe logistieke systemen en de aansturing van een logistiek team. Je hebt een continue drive om processen slimmer in te richten en luistert hierbij goed naar de noden van de markt en ideeën van de werkvloer. 

Regiomanager Henco Midden-Nederland

Internationaal
Commercieel

Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de verkoop resultaten van HENCO leiding systemen in jouw regio met gevarieerd takenpakket.

  • Actieve werving van nieuwe verwerkers voor Henco leidingsystemen en vloerverwarming – 50%
  • Projectbewerking (architecten, adviesbureaus, woningcorporaties etc.) – 20%
  • Contact onderhouden met bestaande Henco verwerkers – 30%
  • Je rapporteert aan de Verkoopleider Nederland

Geen openstaande vacature gevonden?

Solliciteer dan hier spontaan!

Stuur nog vandaag jouw CV en motivatiebrief naar hr@henco.be