Senior Strategic Buyer

Functie

Als Strategic Buyer ben je verantwoordelijk voor het aankoopbeleid van de organisatie met focus op de aankoop van grondstoffen, verkoop goederen en technische middelen. Je bent eindverantwoordelijk van de aankoopafdeling die je op termijn verder zal uitbouwen. Hierbij sta je in voor volgend takenpakket:

  • U bent verantwoordelijk voor het gehele aankoopbeleid gaande van de aankoop van grondstoffen,  technische toebehoren en diensten waarbij u eveneens in staat voor de verdere professionalisering en groei van de afdeling.
  • Bestaande aankoopprocessen dienen geanalyseerd en geoptimaliseerd te worden waarbij u er over waakt dat de geleverde kwaliteit intact blijft.  
  • U bouwt een actief netwerk op van distributeurs, leveranciers en onderaannemers en streeft er naar om duurzame relaties met hen op te bouwen teneinde de beste condities (prijs, flexibiliteit, …) te bekomen.
  • De door u te ontwikkelen aankoopstrategie moet goed afgestemd worden op de algehele business strategie waarbij u zowel met de plant manager als met de financieel directeur op regelmatige basis overleg pleegt.
  • U rapporteert aan de CEO.

Profiel

  • U heeft een hogere (technische) opleiding genoten.
  • U heeft minimum 5 tot 10 jaren relevante ervaring binnen een industriële omgeving met aankoop van zowel grondstoffen, materialen als diensten waardoor u eveneens goed vertrouwd bent met de hele supply chain.
  • Naast uw analytische vaardigheden, bent u constructief kritisch ingesteld en gaat u graag georganiseerd tewerk. 
  • Assertiviteit is een kenmerk van uw persoonlijkheid die u combineert met een empathische en klantgerichte attitude. 
  • U bent een goeie communicator en kan u vlot uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans. 

Wij bieden

De kans om te werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team gericht op een optimale dienstverlening voor hun klanten. 

Als Strategic Buyer draag je aanzienlijke verantwoordelijkheden en combineer je veel teamwork met zelfstandigheid. 

Henco biedt je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. Dit alles binnen glijdende werkuren in een 40-uren stelsel waarbij je 12 aanvullende vakantiedagen per jaar opbouwt.
 

Hoe reageren?

Stuur uw overtuigende sollicitatiebrief en curriculum vitae per mail aan Hudson, ter attentie van Tine Van Oekelen: tine.vanoekelen@hudsonsolutions.com Voor inlichtingen kan U eveneens bij Tine terecht op +32 3 217 21 69. Uw sollicitatie zal snel en vertrouwelijk behandeld worden in samenspraak met het directieteam van Henco Industries.

Job form

Loading

Informatie

Land
Belgium
Profieltype
Purchase

Deel deze vacature

Zit je nog met vragen?