Het nieuws van Henco

Charter VoKa

Henco behaalt duurzaamheidcharter VoKa - SDG Pioneer

01.02.2021

Het VOKA duurzaamheidscharter werd door Henco voor het 3de jaar op rij behaald. Hiermee zijn we officieel benoemd als SDG pioneer. Duurzaamheid wordt in Henco hoog in het vaandel gehouden, dit certificaat bewijst dat ook en daar zijn we trots op.

Lees meer
DC Foto

Henco breidt uit - Nieuw DC in de maak

26.08.2020

Henco breidt uit. Sinds december 2019 zijn de afbraakwerken begonnen op Henco 3. Dit oude gebouw maakt namelijk plaats voor een vernieuwd distributiecentrum.

Lees meer
Wij bieden u de beste buizen

Zomersluiting 2020

28.05.2020

Traditiegetrouw zal de Henco fabriek in zomersluiting gaan van 20 juli tot en met 9 augustus.

Lees meer
Teaser handen wassen update corona

Update impact van Corona op Henco

17.03.2020

Het COVID-19 virus is een wereldwijde plaag. Volg hier de updates die betrekking hebben op Henco. 

Lees meer
jouw gezondheid onze prio

Jouw gezondheid, onze prioriteit

24.02.2020

Het Henco systeem met PE-Xc/AL/PE-Xc buizen en kunststoffen PVDF koppelingen, kan aanzien worden als het meest hygiënische leidingsysteem voor (drink)water op de markt. Dit allemaal vervaardigd in het hart van Europa, made in Belgium, volgens de strengste kwaliteitsnormen.
Omdat we beseffen dat water doet leven, zijn enkel de beste materialen goed genoeg. We dragen zorg voor jouw (drink)water. We zijn Henco. WE CARE TO CONNECT.

Lees meer
Teaserfoto kunstbaan foto 1

Kunst baant zijn weg naar Henco

21.02.2020

 Op vrijdag 21 februari 2020 huldigde Henco Industries drie nieuwe kunstwerken in op haar hoofdkantoor in Herentals. Deze kunstwerken zijn het resultaat van een samenwerking met vzw KunstBaan. Deze vzw maakt van kunst een springplank naar sociale inclusie van volwassenen met een verstandelijke beperking.  Onder begeleiding van Laura Van Wingen leverden Marcel Gios, Eddy Van Houtven en Sonja Meir een knappe prestatie.

Lees meer