Banner M-BMINI3

M-BMINI3 , een meerwaarde voor installaties

Een uitgebreide software, een perskracht van 19 KN, een snelle perstijd van ongeveer drie à vier seconden, bestand voor temperaturen van – 10°C tot 40°C … dat zijn enkele kenmerken van onze nieuwste persmachine M-BMINI3. Deze tool is sneller, innovatiever en gebruiksvriendelijks. Kortom, een echte meerwaarde voor installateurs.

Uitgebreide software

Het toestel is al de derde in zijn reeks en kent heel wat voordelen. Zo is er een uitgebreide software te vinden in de persmachine. Deze software registreert elke persing en kan rapporten genereren. Ook geeft deze software de startdatum aan van je garantieperiode. Je krijgt toegang tot deze software via een USB-verbinding.

M-BMINI3 foto 1
M-BMINI3 foto 2

Innovatieve machine

De perskop van het toestel heeft een rotatiemogelijkheid van 360°, wat dus zorgt voor een efficiënte werking, ook in beperkte werkruimten. Daarnaast duurt een persing amper drie à vier seconden. De oplaadtijdtijd voor de batterij van 30 minuten is een bijkomend extra voordeel voor de installateur en zorgt voor een efficiënte werking. De machine heeft ook enkele LED-indicators die ervoor zorgen dat je telkens weet in welke toestand je machine zich bevindt. Zo geeft de machine aan wanneer de batterij plat is, wanneer een persing voltooid is of wanneer je de machine opnieuw kan gebruiken.