Full Flow Valves

pk203001

Inox kranen voor vele toepassingen

Henco Full Flow Valves uit roestvast staal zijn ideaal voor gebruik met behandeld water waar de materialen aan strenge eisen moeten voldoen. Alle onderdelen die in contact komen met water zijn gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal (AISI 316). De inox kranen zijn ook geschikt voor alle waterhardheden, van extreem hard tot extreem zacht.

waterbackground

Volle doorlaat

Eén van de objectieven bij het ontwerp van de Henco Full Flow Valves was een optimale doorstroming met een minimaal drukverlies als gevolg. Daar is men met verve in geslaagd. Dankzij het unieke design zitten de kranen in drukklasse PN16 waardoor ze ook voor heavy duty” toepassingen inzetbaar zijn.

101356

Flexibiliteit ten top

De Henco Full Flows Valves zijn voorzien allerlei features die het leven van de installateur en de eindgebruiker vergemakkelijken. Zo kunnen ontoelaatbare handelingen vermeden worden door het afneembare handvat, kan de kraan in alle richtingen gemonteerd worden waardoor deze steeds bereikbaar is en duiden de handige clips aan of het een warm- of koudwaterkraan betreft.