BANNER
Over Henco home

Sinds 1992 een sterk verhaal

Het succesverhaal van Henco begon in 1992 toen ondernemer Louis Hendrickx de meerlagenbuis lanceerde. Vandaag zorgen meer dan 300 werknemers voor een jaarlijkse productie en verkoop van meer dan 130 miljoen meter buis en meer dan 11 miljoen koppelingen van topkwaliteit. Lees hier ons verhaal.

Lees hier meer over onze organisatie

Onze producten

Henco Industries biedt een breed assortiment meerlagenbuizen, koppelingen, vloerverwarming, gereedschappen en nog veel meer. Dit alles om de perfecte installatie mogelijk te maken, conform de geldende voorschriften en voorzien van de nodige certificaten.

Henco heeft altijd een oplossing! Als pionier van buizen en persfittingen bieden wij elke professionele installateur van sanitair, (vloer)verwarming en gasinstallaties de beste materialen om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Ontdek hier al onze producten

De sleutel tot ons succes

Versterk jij binnenkort het Henco team?

Word jij onze nieuwe collega?

Binnen Henco winnen we graag met mensen. We selecteren graag het juiste profiel voor elke job. Word jij onze nieuwe collega? 

Ontdek hier onze openstaande vacatures

HENCO REFERENTIES

Referenties

Henco is een Belgisch bedrijf dat momenteel actief is in meer dan 87 landen. We zijn ontzettend trots op ons wereldwijd karakter en zetten dan ook graag onze beste projecten op een rijtje.

Ontdek hier meer over onze referenties