Over Henco banner

Sinds 1992 een sterk verhaal

teaser over henco

Het succesverhaal van Henco Industries NV begon in 1992 toen ondernemer Louis Hendrickx de meerlagenbuis lanceerde. Vandaag zorgen meer dan 300 werknemers voor een jaarlijkse productie en verkoop van meer dan 130 miljoen meter buis en meer dan 11 miljoen koppelingen van topkwaliteit.

Sinds 2008 maakt Henco deel uit van Aalberts, een belangrijke innovator en wereldspeler op het vlak van baanbrekende technologieën voor de industrie en het dagelijkse leven. Gedeelde kennis maakt grootse prestaties mogelijk. Een verbinding maken, daar draait het om. Door gefocust en trouw te blijven aan onze waarden, slagen we er telkens in om ons uiteindelijke doel te bereiken.

Een verbinding maken, daar draait het om.

Letterlijk en figuurlijk. Wij bieden je de beste buizen, koppelingen en toebehoren aan zodat je een verbinding kunt maken. Dat kan op 1001 verschillende manieren, want geen twee installatieprojecten zijn hetzelfde. Installateurs staan vandaag de dag voor steeds grotere uitdagingen. Daarom bieden wij steeds de perfecte oplossing, ook voor out-of-the-box opdrachten.

We bundelen onze krachten om de perfecte oplossing te ontwikkelen die installaties sneller, makkelijker en efficiënter doet verlopen. We maken duurzame verbindingen tussen mensen, tussen mensen en installatieonderdelen en uiteindelijk tussen mensen en een aangename omgeving.

Binnen Henco zorgen we graag voor onze klanten, we focussen op een persoonlijke en authentieke benadering. Zo gaan we steeds samen met jou op zoek naar de beste oplossing. We stellen ons professioneel en eerlijk op en gaan integer te werk.

Daarnaast garanderen we ook een complete service. Doorheen het hele aankoopproces staan we voor je klaar. We laten je niet in de kou, zelfs tijdens de installatie kan je bij ons terecht voor vragen of advies.

Verbinding maken

De sleutel tot ons succes

Foto 3 over Henco
  1. De kwaliteit van onze materialen, service en werkwijze, die bewezen wordt door certificaten.
  2. Het gebruik van betrouwbare materialen en de 25 jaar ervaring die we op tafel leggen.
  3. Onze duurzame oplossingen, die passen binnen een energie- en milieuvriendelijke bouw.