Banner messing Pers Henco

Messing Pers

De messing persfittingen zijn standaard vervaardigd uit een CW617N-legering en voorzien van roestvast stalen hulzen. Daarnaast zijn ze ook uitgerust met een barrièrering die direct galvanisch contact tussen het aluminium van de buis en het messing van de fitting voorkomt. Ze zijn voorzien van de leak before press technologie.

Foto 1 Messing pers Henco

Deze persfittingen zijn standaard vervaardigd uit een CW617N legering. De pershulzen zijn gemaakt uit roestvast staal. Naast dit assortiment hebben we ook nog andere legeringen in het gamma, specifiek voor bepaalde landen. Enkele kenmerken van deze fittingen zijn:

  • Voorzien van LBP: Deze technologie signaleert onmiddellijk lekken indien men vergat om tijdens de montage de fitting te persen.
  • Probleemoplossers: Binnen dit assortiment zijn fittingen beschikbaar die unieke overgangen mogelijk maken, zoals bijvoorbeeld een directe verbinding tussen Henco buizen en koperen buizen.
  • Belangrijk! In tegenstelling tot de kunststoffen fittingen dien je de lichamen van de  messingfittingen in te pakken met een beschermtape als ze worden ingestort in vloeren of verwerkt in muren.
Foto 2 - Messing Pers Henco

Messing perskoppelingen kunnen eveneens gebruikt worden voor gastoepassingen, in landen waar de nodige certificaten voorhanden zijn. De koppelingen zijn dan steeds voorzien van een gele markering op de pershuls.

Bekijk hier onze messing perskoppelingen