Henco Product Line Placer

De gratis Henco Product Line Placer App voor Revit stelt MEP-engineers in staat om Henco-leidingsystemen twee keer zo snel te ontwerpen. Terwijl je tekent, worden de juiste fittingen automatisch aan jouw leidingsysteem toegevoegd. Ook geavanceerde verbindingen maken met echt bestaande fittingen in plaats van custom fittingen, kost slechts een paar klikken. Gebruik de voorgedefinieerde schedules in de App en bestel jouw artikelen rechtstreeks vanuit de materiaallijsten met gegarandeerde, up-to-date content.

BIM afbeelding 1

Voordelen van deze applicatie:

  • Deze gratis app geeft onmiddellijk onze nieuwste producten weer;
  • Je kan onmiddellijk contact opnemen met ingenieurs van over de hele wereld;
  • Met deze applicatie teken je eenvoudig je leidingsystemen uit;
  • Daarnaast kan je via de applicatie al onze Henco producten terugvinden; 
  • Deze applicatie werkt snel. Je hoeft geen extra app te downloaden, want deze applicatie is een REVIT plug-in. 
BIM afbeelding 2

Eenvoudig Henco-leidingsystemen tekenen

Met deze applicatie plaats je heel snel Henco-specifieke buizen en fittingen in je Revit-model. Deze producten zijn steeds actieve artikelen die je rechtstreeks vanuit jouw projectomgeving kan bestellen. Daarnaast werk je altijd met de volledig up-to-date content van Henco. 

Laat de App automatisch de juiste bochten, koppelstukken, T-stukken, verloopstukken of andere hulpstukken plaatsen terwijl jij tekent. Op basis van jouw routing voorkeuren. Zelfs bij de aanpassing van een afmeting (bijvoorbeeld diameter) van het systeem, veranderen de specifieke eigenschappen (bijvoorbeeld artikelnummer) automatisch mee. Op deze manier slaag jij erin om probleemloos flexibele leidingsystemen en geavanceerde verbindingen te maken.

Ben je klaar met tekenen? Maak dan gebruik van de voorgedefinieerde schema's in de app om je artikelen op te sommen en een handige materiaallijst uit te halen. Met deze gegevens kan je dan onmiddellijk de artikelen vanuit Revit bestellen.