MyHenco

MyHenco

MyHenco is hét online platform op maat van installateurs en bouwdeskundigen. MyHenco zorgt voor winst in tijd en efficiëntie, maar indirect ook voor meer tevreden klanten en medewerkers. Kortom, een onmisbare 24/7 digitale assistent, voor op de werf, onderweg of op kantoor. 

image

Waarom registreren voor MyHenco?

MyHenco wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe features en functies, dankzij de feedback van installateurs, ingenieurs en architecten. Zo blijft het een dynamische en professionele tool die zichzelf versterkt.

Op maat van de gebruiker

Met een dynamisch, op jouw voorkeuren afgestemd dashboard zit je in de cockpit van MyHenco. Zo blijf je altijd up-to-date met voor jouw relevante info. Je beheert alles heel eenvoudig met ‘favorieten’ en vindt in een oogwenk je meest gebruikte producten of tools terug.

Blijf altijd op de hoogte

In het Experience Center ontdek je het laatste nieuws, exclusieve webinars en video’s. Je mist niets van de voor jou interessante producten of services.

Een directe oplossing

Gedaan met eindeloos scrollen in PDF’s. De handige filters in de uitgebreide productcatalogi leiden je in enkele clicks naar de juiste oplossingen. Download meteen brochures, technische fiches, of bekijk video’s van relevante producten.

Technische handboeken

Vind snel je weg in onze technische handboeken. Leer alles over de do’s en don’ts van vloerverwarming, sprinklersystemen en meer. Ook voor technisch diepgaand speurwerk van studiebureaus is dit de juiste plaats.

Exclusief

Only on MyHenco! Exclusief op MyHenco vindt je vier berekeningstools: voor warmteverlies, buigbenen, Ecoline en condensatie. Alweer tijdbesparend, en ook interessant voor voorschrijvers.

Tijdbesparend en efficiënt

Vind snel de juiste certificaten voor elke toepassing. De pagina is ook gemakkelijk te navigeren met filters, zodat je direct bij de juiste informatie uitkomt.

image

Registreer je op MyHenco

Maak nu je account aan op MyHenco en krijg toegang tot alle productdetails, downloads, certificaten en installatievideo’s! MyHenco is hét online platform op maat van installateurs en bouwdeskundigen. MyHenco zorgt voor winst in tijd en efficiëntie. Een onmisbare 24/7 digitale assistent, voor op de werf, onderweg of op kantoor.

image